CONTACTEER ONS

DVVR CONSTRUCT

Balustrades

Uw (hoogte-)terras beveiligen met een prachtige en robuuste, op maat gemaakte balustrade? Of uw trap kindvriendelijk maken met een leuning op maat? Ook daarvoor kan u rekenen op de experts van DVVR Construct uit Puurs!

Metalen balustrades

DVVR Construct fabriceert kwaliteitsvolle metalen balustrades op maat. Bij het maken van een balustrade wordt steeds rekening gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren.

Hou je eerder van een opzichtelijke balustrade of verkies je een meer traditionele stijl? Onze vakmannen realiseren het model van jouw voorkeur. Voor alle stalen balustrades kunnen ook de afwerking (bescherming) van het metaal gekozen worden.

Balustrades Antwerpen

In en rond Antwerpen kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht bij balustradefabrikant DVVR Construct uit Puur. Met passie voor metaalbewerking en jarenlange ervaring in diverse metaalconstructies maken de vakmannen tegen correcte prijs jouw droombalustrade. Aarzel niet ons te contacteren voor bijkomende info, een idee van de mogelijkheden en/of een algemene prijsindicatie.

Offerte balustrade

Heb je een project om een gepersonaliseerde balustrade in metaal te laten maken, contacteer dan zeker de vakmannen van DVVR Construct uit Puurs en vraag gratis en geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte op maat: DVVR Construct: offerte metalen balustrade