Voor al uw constructies en laswerken op maat in inox, staal of aluminium, in de regio Puurs-Bornem is er maar één adres: DVVR Construct.

Overkappingen & carports

De vakmannen van DVVR Construct uit Puurs maken allerlei constructies in staal, inox en aluminium waaronder ook stevige overkappingen en carports.

Overkappingen

Een overkapping of open terrasdak is ideaal ter bescherming tegen neerslag. Wenst u volledig tegen de weersomstandigheden beschut te zijn, kan dan een gedeeltelijk of volledig afgesloten overkapping de oplossing bieden.

Onze overkappingen komen in alle formaten en vormen. U vertelt ons wat u precies in gedachten heeft, en wij maken het voor u, helemaal volgens wens!

» contacteer DVVR Construct voor bijkomende info, een prijsindicatie en/of offerte op maat m.b.t. overkappingen

Carports

Hoewel carports gebruikt kunnen worden als heuse (bij-)garages om materiaal op te slaan, wordt een carport initieel toch gebouwd om een voertuig te beschermen tegen regen en wind.

Metalen carports bieden naast een extra stevigheid en duurzaamheid tevens het voordeel dat ze weinig onderhoud vergen i.v.m. volledig houten wagenoverkappingen. Wat de kostprijs betreft van carports in metaal, zijn deze nagenoeg vergelijkbaar met houtstructuren.

Wens je bijkomende toelichting m.b.t. onze carports met staalstructuur, neem dan vrijblijvend contact met ons, vraag bijkomende info, een idee van de prijs en/of een gedetailleerde offerte op maat.

» DVVR Construct Puurs: info, prijs & offerte metalen carports