CONTACTEER ONS

DVVR CONSTRUCT

AANRIJBEVEILIGING

Beschadiging voorkomen

In bedrijfshallen, of het nu gaat om een magazijn of een productie-omgeving, rijden vaak voertuigen rond. Vorkheftrucks komen af en aan. Een ongelukje is daarbij gauw gebeurd.

Het gevolg: schade aan de infrastructuur, de vloer, de lading, het voertuig zelf en in het slechtste geval ook aan de bestuurder. Investeer daarom in de beveiliging van uw bedrijfsomgeving en uw medewerkers met een degelijke aanrijbeveiliging van Axelent.

SOORTEN AANRIJBEVEILIGING

  • De schokabsorberende Flexcore beschermpaal zorgt voor een optimale geleiding van de impact wanneer een voertuig de paal raakt. Dat zorgt niet alleen voor minder schade aan het voertuig, maar ook aan de betonvloer. De druk op de ankers wordt immers een flink stuk lager.

  • Met een schamppaal, waarbij de HDPE-mantel roteert voorkomt schade op locaties waar veel verkeer passeert. Bijkomende voordelen zijn de zeer snelle installatie en het feit dat hij geen onderhoud vergt.

  • Met een hoogtebeveiliging voorkomt u dat vorkheftrucks de bovenzijdes van de kozijnen of dagkanten van de doorgangen tussen verschillende ruimtes beschadigen. De staanders en de dwarsbalken zijn onafhankelijk van elkaar geïnstalleerd. Dat zorgt voor een eenvoudige en snelle vervanging wanneer een dwarsbalk beschadigd wordt.

  • Een schokabsorberend modulair systeem zorgt voor een veilige werkomgeving van uw medewerkers. Het bestaat uit schokverdelende palen Polylolefin liggers die de botsenergie absorberen.

  • Het is een niet-gekoppelde installatie zodat de aanrijbeveiliging op een later tijdstip aan elk veiligheidshek kan worden toegevoegd. Dit biedt u flexibiliteit bij het ontwerpen van uw ruimte. Verhoogt de veiligheid van werknemers door bescherming te bieden tegen lage vorken & pallets.

  • Maak werk van een veilige werkomgeving, zowel voor de infrastructuur als voor de medewerkers van uw bedrijf, en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte voor uw aanrijbeveiliging.