CONTACTEER ONS

DVVR CONSTRUCT

INDUSTRIELE CONSTRUCTIES

 • In bedrijfshallen, of het nu gaat om een magazijn of een productie-omgeving, rijden vaak voertuigen rond. Vorkheftrucks komen af en aan. Een ongelukje is daarbij gauw gebeurd. Investeer daarom in de beveiliging van uw bedrijfsomgeving en uw medewerkers

  Lees meer
 • Medewerkers beschermen voor de bewegende delen van een machine. Of machines beschermen tegen schade. Dat kan met een kwalitatieve machinebeveiliging. Wij installeren de meest complete machinebeveiliging met gaaswanden of staalwanden en een op maat gemaakte kabeldraagsysteem.

  Lees meer
 • Met onze magazijnwand richt u uw magazijn fraai, praktisch en veilig in. Door de plaatsing tegen de achterkant van palletstellingen kunnen er geen goederen meer naar beneden vallen die mogelijk lichamelijk letsel of materiële schade kunnen aanrichten.

  Lees meer
 • Bij DVVR Industrial bent u aan het juiste adres voor allerhande maatwerk in metaal voor uw bedrijf. Wij beschikken niet alleen over de nodige ervaring en knowhow, ook onze werkplaats is uitgerust met de beste apparatuur om uw staalwerk feilloos af te werken.

  Lees meer
 • Het herstellen van beschadigd metalen hekwerk, - het repareren van trapleuningen, ballustrades en alle types las- en smeedwerk, - het herstellen of onderhoud van uw magazijnsysteem...

  Lees meer
 • Met onze jarenlange ervaring en kennis van zaken kunnen we u een oplossingsgerichte herstelling aanbieden. Door onze verregaande kennis van metaalconstructies zorgen we voor een doelgericht onderhoud van uw constructie. Zo kan uw investering nog jaren dienst doen in de beste omstandigheden.

  Lees meer

Wilt u een project realiseren dat uniek is én gemaakt volgens uw persoonlijke wensen, maar had u voorafgaand graag een indicatie van de kostprijs bekomen, aarzel dan zeker niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Informeer naar de prijs voor een specifieke metaalconstructie en/of vraag een gratis offerte op maat aan! Wij garanderen u de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

Contact 0477 56 36 16