CONTACTEER ONS

DVVR CONSTRUCT

INDUSTRIE- EN MAGAZIJNSYSTEEM

Magazijnwand

Met onze magazijnwand van Axelent richt u uw magazijn fraai, praktisch en veilig in. Door de plaatsing tegen de achterkant van palletstellingen kunnen er geen goederen meer naar beneden vallen die mogelijk lichamelijk letsel of materiële schade kunnen aanrichten. 

De magazijnwanden kunnen in elk type magazijn geplaatst worden. Groot of klein, volautomatisch of handmatig… 

Afscheidingswanden

Met de afscheidingswanden kunt u uw magazijn opsplitsen, omheinen, veranderen of aanbouwen. Met ons magazijn- en industriesysteem zijn de mogelijkheden en combinaties quasi eindeloos. 

De elementen zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes en breedtes. We kunnen het systeem configureren en aanpassen volgens uw behoeftes. 

Zo bent u zeker van een flexibel en kostenefficiënt systeem.

Gaaslegborden

Onze gaaslegborden zijn praktisch, stabiel en zeer stevig. U kunt ze zowel gebruiken voor kleine goederen zonder pallets als voor magazijnopslag op pallets. Ze vangen geen stof en laten licht en water door. Dit laatste is van zeer groot belang wanneer er in uw bedrijfshal beveiligd is tegen brand met een sprinklersysteem. 

De gaaslegborden zijn makkelijk te plaatsen en opnieuw te verwijderen. Dit systeem verhoogt de flexibiliteit in uw warehouse aanzienlijk. 

Offerte magazijnsystemen

Neem contact met ons op voor een gratis offerte voor uw industrie- of magazijnsysteem. Wij garanderen een duidelijk en correcte prijs op maat van uw project.