Onze diensten

 • Uw terras beveiligen met een prachtige en robuuste, op maat gemaakte balustrade? Of uw trap kindvriendelijk maken met een leuning op maat?

  BEKIJK REALISATIES
 • Afbakening van voertuigzones om de voetgangers te beschermen Beveiliging tegen aanrijding aan het uiteinde van uw stapelrekken.

  BEKIJK REALISATIES
 • Voor elk project garandeert DVVR Construct een duurzame afwerking door middel van metallisatie, gevolgd door poederlakken in elke gewenste RAL kleur.

  BEKIJK REALISATIES
 • Een herstelling of de restauratie van uw huidige metaalconstructie nodig? Ook daarvoor kan u op de expertise van onze vakmannen rekenen.

  BEKIJK REALISATIES

Metaalconstructies DVVR Construct

Voor al uw constructies en laswerken op maat in inox, staal of aluminium, in de regio Puurs-Bornem is er maar één adres: DVVR Construct.

Zoekt u een vakman metaal die uw woning die extra toets kunnen geven waar u van droomt? Die uw metaalconstructie of staalproject op maat met de beste materialen kan bouwen? Maak dan zeker kennis met DVVR Construct uit Liezele, Puurs.

Staalwerk voor particulieren & bedrijven

DVVR Construct bouwt metaalconstructies in kwaliteitsmaterialen, met vakmanschap en in eigen atelier. Maatwerk waar u jarenlang plezier aan beleeft. Wij werken zowel voor particulieren als voor de industrie.

Onderdelen & herstellingen metaal

Ook voor kleine metalen onderdelen en herstellingswerken kunt u bij ons terecht. Zoekt u een specifieke oplossingen voor een welbepaald onderdeel, aarzel dan niet ons te contacteren!

Metaalproducten

Metaal is ons vak. Onze metaalbewerkers vervaardigen zowel constructies in staal,inox als aluminium. Van balustrades, trappen en leuningen tot hekwerken, tafels of siersmeedwerk. Wat uw wens ook is, wij realiseren het voor u.

Afwerkingen metaal

Metaalproducten kunnen gepoedercoat, gegalvaniseerd of gemetalliseerd opgeleverd worden. Uiteraard geven we graag ons professioneel advies inzake afwerkingsmogelijkheden, maar respecteren elke keuze van onze klanten.

Correcte prijs & offerte op maat!

Wilt u een project realiseren dat uniek is én gemaakt volgens uw persoonlijke wensen, maar had u voorafgaand graag een indicatie van de kostprijs bekomen, aarzel dan zeker niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Informeer naar de prijs voor een specifieke metaalconstructie en/of vraag een gratis offerte op maat aan!

»

info, prijs & offerte metaalconstructies


Vraag offerte aan Contacteer ons

GALERIJ