CONTACTEER ONS

DVVR CONSTRUCT

Trappen en leuningen

Unieke trappen voor binnen of buiten, robuuste balustrades en/of metalen leuningen op maat nodig? Reken op de vakmannen van DVVR Construct uit Puurs!

Metalen trappen

Daar waar stalen trapconstructies vroeger vooral werden gebouwd in kantoren en magazijnen, kent ook de bouw van metalen trappen in particuliere woningen een opmars. Met een al dan niet doorgedreven industriële look, biedt een trap in metaal inderdaad een aantal voordelen t.o.v. trapconstructies, vervaardigd uit andere materialen zoals bvb hout.

» vraag bijkomende info of advies m.b.t. stalen trappen, informeer naar de prijs voor het vervaardigen, leveren en installeren van een op maat gemaakte trap en/of vraag een geheel vrijblijvende en gratis offerte metalen trappen

Balustrades & leuningen

Uw (hoogte-)terras beveiligen met een prachtige en robuuste, op maat gemaakte balustrade? Of uw trap kindvriendelijk maken met een leuning op maat? Ook daarvoor kan u rekenen op de experts van DVVR Construct uit Puurs!

Correcte prijs, gratis offerte

Op zoek naar correcte prijzen voor trappen, leuningen of balustrades in inox, aluminium of staal? Bij DVVR Construct uit Puurs (provincie Antwerpen) kan je rekenen op kwaliteitsvol maatwerk, een minitieuse afwerking en correcte prijzen.

» contacteer de vakman-metaalspecialist  voor een gratis & vrijblijvende offerte op maat